Over ons

TP Productions is gestart op 1 oktober 2013. Destijds begonnen als een klein bedrijf welke gegroeid is door drive-in shows. In 2014 begonnen de grote projecten; diverse schoolfeesten met oplopend tot 1400 bezoekers en het leveren van de volledige techniek in diverse clubs in Nederland. Niet snel daarna volgden de festivals.


Toen in 2016 TP Productions zich, buiten licht en geluid, ging focussen op speciale FX ging het snel. Zo stonden we in Almere tijdens Bevrijdingsfestival met confetti en co2. De jaren hierop volgend was TP productions niet meer weg te denken tijdens de grote evenementen op de grote markt in Almere, zoals Bevrijdingsdag en Koningsnacht -en dag. Ook in 2019 zullen wij weer groot uitpakken tijdens deze evenementen in Almere en omstreken.


Al 6 jaar leveren wij de complete techniek van Club Cell in Almere. Hier kun je denken aan Special FX, geluid, licht en Video. Door heel Nederland heeft TP Productions techniek geleverd voor discotheken, zowel vast - als tijdelijk van aard. Denk aan clubs in Hilversum, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Haarlem en nog veel meer. Wij zijn er trots op dat onze klanten ons het vertrouwen schenken om voor hun de complete -of aanvullende producties te doen.


Doordat wij vanaf 2013 al werkzaam zijn in de wereld van licht, geluid, video en speciale FX, hebben wij naast onze brede kennis van deze sector en zijn producten, een flink netwerk kunnen opbouwen. Dit komt mede doordat wij werken met korte lijnen, wij hebben persoonlijk contact met al onze opdrachtgevers. Dit netwerk zorgt ervoor dat wij het bereik hebben om alle soorten producties te draaien: alle soorten evenementen, van welke grootte en op welke locatie dan ook.

 

Referenties

Logo_klein_Allyblijftbinnen.png

Ally blijft binnen

Flitsfeestje_logo.png

FLITSFEESTJE.NL

bevrijdingsfestival.jpg

Bevrijdingsfestival

echnatonfm.png

Echnaton FM

Hardt.png

Hardt

Rosita's.png

Rostia's

logo.png

Almere Entertainment

logo-1.png

Club Cell

gemeente.png

Gemeente Almere

echnaton.png

Echnaton

logo_ida.png

IDA Almere